avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am 68 de ani și cotizație 10 ani și 7 luni, nu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am 68 de ani și cotizație 10 ani și 7 luni, nu figurez la ...

Am 68 de ani și cotizație 10 ani și 7 luni, nu figurez la casa de pensii. Doresc să știu dacă pot beneficia de cardul pentru energie electrică. Menționez că soțul are pendie de peste 2000 lei.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:45, 24 Februarie 2023
Venitul net per coabitant, la nivelul unui loc de consum, nu trebuie sa depaseasca 2.000 lei.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă părinții mei locuiesc singuri,tata este pensionar ... Mia 22 Mia 22 Bună ziua! Dacă părinții mei locuiesc singuri,tata este pensionar iar mama casnică(coasigurata) primesc card de energie?Pensia este de aproape 3000 (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari. intrebare : dacă intr-un apartament ... constantaciobanu70@gmail.com constantaciobanu70@gmail.com Asociatie de proprietari. Intrebare : Dacă intr-un apartament locuiesc 2 pensionari ,soția are o pensie de 1700 lei iar sotul o pensie de 2.500 lei , ... (vezi toată discuția)
Conform ord. 166 din 8 decembrie 2022 nu inteleg de ce s-a anulat ... liniuta liniuta conform ord. 166 din 8 decembrie 2022 nu inteleg de ce s-a anulat cardul de suport energie intrucat suntem familie pensionari din 2 persoane cu venit total ... (vezi toată discuția)