avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am un proces pe rol și obiectul procesului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am un proces pe rol și obiectul procesului este: ...

Buna ziua! Am un proces pe rol și obiectul procesului este: anulare act administrativ
( am dat în judecată pentru că am fost exmatriculat de la doctorat pe motiv de plagiat)(cineva a dat în judecată în numele meu)
1) daca mă reprezintă acea persoana făcând contract la notar pot sa stipulez că nu vreau să mă întorc la doctorat(se bate cap in cap sa nu mă întorc și motivul pentru care am dat în judecată
2)și ce înseamnă anulare act administrativ(după mine sa se anuleze decizia de exmatricuare
Ultima modificare: Duminică, 15 Octombrie 2023
Madalin196, utilizator

Alte discuții în legătură

Functionar public cu diploma de licenta plagiata marianstrungaru marianstrungaru Buna ziua, Avem urmatoarea situatie. Un student sustine lucrarea de licenta in 2010 si promoveaza. Lucrarea este plagiata dar nimeni nu sesizeaza. In 2017 ... (vezi toată discuția)
De ce nu s-ar putea renunta la doctorat? Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Cu ceva timp in urma premierul a anuntat ca renunta la titlul de doctor in drept. In urma acestui anunt au aparut diverse reactii iar unul dintre fostii ... (vezi toată discuția)
Nulitate contract de vanzare cumparare ana_panait ana_panait Buna ziua Am nevoie de ajutor pt a sti cum sa procedez si va rog sa-mi raspundeti la doua indoieli; faptul ca in incheierea de autentificare a contractului ... (vezi toată discuția)