avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma de transport international are TVA nerecuperat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma de transport international are TVA nerecuperat

Buna ziua.
O firma de transport international are TVA nerecuperat extern deoarece nu a indeplinit conditiile de recuperare pe anumite tari.O parte din suma a depasit perioada de prescriere ( an 2015). Aceasta cheltuiala este deductibila la calcul impozit profit in 2023 ?. Cum se procedeaza din punct de vedere contabil ?
Va multumim !
Ultima modificare: Luni, 16 Octombrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Amortizare masini transport marfa ncris78 ncris78 O societate comerciala achizitioneaza un autovehicul de transport marfa, cu MTM 3.5t, care este folosit pentru prestarea activitatii de transport marfa ... (vezi toată discuția)
Prescriere suma stoc de marfa karmem karmem buna ziua.am o problema mare.vreau sa stiu daca o suma -sold debitor3028 -sold faptic 0 , se poate prescrie?cum?care este termenul?trebuie sa anunt la ... (vezi toată discuția)
Suma nerecuperata de la sanatate sandaluta sandaluta Buna seara. Imi puteti spune ce se intampla in contabilitatea unui SRL cu suma nerecuperata de la sanatate pentru concediile medicale. In ce cont se poate ... (vezi toată discuția)