avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartitoarele de caldura sunt obligatorii si pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartitoarele de caldura sunt obligatorii si pentru cladirile ...

Repartitoarele de caldura sunt obligatorii si pentru cladirile vechi care nu au fost reabilitate termic?

Am gasit un articol pe internet, care spune ca "Vor fi exceptate, potrivit proiectului, de la obligația dotării de contoare pentru căldură:

- imobilele în care au fost deconectate de la sistemul de încălzire centralizată minimum 25% dintre locuinţele individuale;

- imobilele care nu au fost reabilitate termic.
În cazul acestora din urmă, montarea contoarelor va fi obligatorie în termen de șase luni de la data recepţiei finale a lucrărilor de reabilitare termică."

Incerc sa gasesc reglementarea legislativa - daca exista.
Stie cineva?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Montare repartitoare de caldura elena.gheorghe15 elena.gheorghe15 Pot sa montez repartitoare de caldura in apartamentul in care locuiesc in conditiile in care Administratia si unii locatari nu doresc acest lucru? (vezi toată discuția)
A.n.r.s.c - modificarea legislatiei privind sistemul de incalzire in locuintele dotate cu repartitoare Daniela_2014 Daniela_2014 As dori sa stiu daca la acest moment exista un act emis (lege, hg, ordin) cu privire la interzicerea inchiderii repartitoarelor in locuinte si, implicit ... (vezi toată discuția)
Repartitoarele de caldura mai sunt obligatorii pana in 2023? Rox_ Rox_ Repartitoarele de caldura mai sunt obligatorii? Stau la bloc si saptamana aceasta m-am certat cu domnul administrator din cauza acestor repartitoare. Am ... (vezi toată discuția)