avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Aș dori să știu ce ar trebui să fac ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Aș dori să știu ce ar trebui să fac procedural ...

Bună ziua!
Aș dori să știu ce ar trebui să fac procedural în cazul în care conducătorul auto din fața mea mi-a aruncat chiștocul de țigară aprins pe capota mașinii. Ar exista o bază legală prin care acesta să fie sancționat? Menționez că am proba video.
Vă mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

A actionat corect organul legii? ... Costea117 Costea117 Buna ziua! In urma cu cateva zile doua cunostinte de-ale mele (eleve) au fost sanctionate de catre un organ m.a.i pentru ca au fumat in perimetrul scolii. Tin ... (vezi toată discuția)
Accident masina minanika minanika Buna ziua, Ma aflam in trafic cu masina de serviciu cand masina din fata mea s-a salutat cu o masinca care venea din sens opus si apoi brusc s-a oprit, ... (vezi toată discuția)
Conducere pe drumurile publice a unui auto neinmatriculat pitulaki pitulaki Buna ziua, as dori cateva sfatrui in legatura cu ce ar trebui sa declar in urmatoarea situatie. Un vecin mi-a facut plangere la politie ca am condus un auto ... (vezi toată discuția)