avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum se interpretează aceasta decizie a instanței , ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum se interpretează aceasta decizie a instanței , ma puteți ...

Cum se interpretează aceasta decizie a instanței , ma puteți ajuta ?

Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a intimatei ULTIMO PORTFOLIO INVESTMENT SA . Admite excepţia tardivităţii formulării contestaţiei la executare. Respinge contestaţia la executare ca tardiv formulată. Cu apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi, 17.10.2023.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:44, 17 Octombrie 2023
Ati pierdut pt ca ati contestat prea tarziu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut colaborare pentru redactare thomas2003 thomas2003 Salut, Se da o contestatie la executare respinsa - credit prescris Provident. Solutia pe scurt: Respinge contestaţia la executare formulată în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, ... alexandrugrigo alexandrugrigo Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, imi traduceti si mie ce inseamna solutia de mai jos ? Multumesc. Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc-executare silita Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu In decembrie 2011 am imprumutat de la Provident 700 RON, am tot achitat cca. 300-350, in 2012 nu am mai putut plati fiindca suma nu mai scadea. Am fost ... (vezi toată discuția)