avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salut, vreau sa știu ce pot sa fac dacă am făcut ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salut, vreau sa știu ce pot sa fac dacă am făcut contractul ...

Salut, vreau sa știu ce pot sa fac dacă am făcut contractul de munca pentru o persoana și persoana respectiva a început lucru pe [TAZZ] fără sa aștept sa mi semneze contractul de munca înscris la ITM și acum nu vrea sa l semneze și nici nu a lucrat. Ce pot sa fac în privința asta?
Cel mai recent răspuns: Robert F , utilizator 18:26, 18 Octombrie 2023
A inceput munca in alta parte?
Nu, tot la mine dar a început inainte sa semneze contractul de munca și acum nu mai vrea sa l semneze
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2023
Robert F, utilizator
Pentru ce motiv refuza sa-l semneze?
Îmi zice ca nu poate sa l semneze electronic și ca trebuie sa l scoată la xerox dar îmi zice de 2 săptămâni asta

Cornel Vasile a scris:

Pentru ce motiv refuza sa-l semneze?

Explicati ca acel c.i.m. poate inceta oricand , mai ales ca nu are valabilitate.

Alte discuții în legătură

Preaviz dupa perioada de proba ContSters269421 ContSters269421 Buna ziua, [editat] am nevoie de cateva lamuriri.Am fost la [editat] sa ma angajez,m-au trimis la analize iar dupa 2 saptamani m-au chemat la proba..proba de 3 ... (vezi toată discuția)
Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)
Decizie la notificare incetare cim? adrianpaul169 adrianpaul169 Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca am notificat angajatorul in perioada de proba despre dorinta mea de a inceta cim,acesta ,angajatorul,mai trebuie sa emita ... (vezi toată discuția)