avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Transa a doua pentru ajutor lemne pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Transa a doua pentru ajutor lemne pentru pensionari ...

Bună ziua. Transa a doua pentru ajutor lemne pentru pensionari cu pensii sub 1500 ron, ce trebuia sa ajungă la pensionari în prima jumătate a lunii octombrie 2023?! Mamei mele nu ia fost pusa pe card suma, odată cu pensia cum se vorbea ?! Știe cineva motivul?! Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului ... Victor Romascu Victor Romascu Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului de validare, pentru plata energiei termice cu ajutorul cardului de energie. Este vreo limitare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt pensionata anticipat din 1 noiembrie 2022. in ... Mioara Luca Mioara Luca Buna ziua.Sunt pensionata anticipat din 1 noienbrie 2022. In luna octombrie am primit ultimul salariu plus o suma de bani care mi sa oprit de a lungul a 15 ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori daca se poate sa stiu daca un pensionar cu ... Georgescu_Vasile Georgescu_Vasile Buna ziua, As dori daca se poate sa stiu daca un pensionar cu varsta de peste 60 de ani care a lucrat anul acesta in Ianuarie si jumatate din luna Februarie ... (vezi toată discuția)