avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, As dori daca se poate sa stiu daca un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, As dori daca se poate sa stiu daca un pensionar cu ...

Buna ziua, As dori daca se poate sa stiu daca un pensionar cu varsta de peste 60 de ani care a lucrat anul acesta in Ianuarie si jumatate din luna Februarie poate beneficia de ajutorul de energie electrica și gaze naturale mai exact de transa a doua ( cea de 700 lei/semestru, se acordă în luna septembrie 2023 pentru perioada 1 iulie 2023 – 31 decembrie 2023 ) ? Intreb deoarece de la Posta Romana ni s-a mentionat ca ea nu s-ar incadra din cauza faptului ca a lucrat in Ianuarie si ca in lege ar mentiona undeva ca "salariatii" nu beneficiaza de ajutor. Inteleg acest lucru in situatia in care s-ar aplica pentru prima transa dar tinand cont ca a doua transa se va da in Septembrie nu ar trebui sa se faca o noua verificare sau este una singura la inceput de an ? Momentan persoana pentru care intreb nu lucreaza este doar pensionara cu venituri mai mici de 1200 RON. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Georgescu_Vasile , utilizator 06:15, 27 Iunie 2023
Aveti aici informatii si un numar de contact la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 26 Iunie 2023
Nivea, utilizator
Va multumesc de detalii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului ... Victor Romascu Victor Romascu Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului de validare, pentru plata energiei termice cu ajutorul cardului de energie. Este vreo limitare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vreau sa va pun o întrebare în legătură cu alimentarea ... BarbuViorica BarbuViorica Bună ziua, vreau sa va pun o întrebare în legătură cu alimentarea cardului de alimente. Sunt pensionară am ieșit la pensie anticipat parțial cu data de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am primit o comunicare de la primaria sector 2 privind ... Kristel Kristel buna ziua! am primit o comunicare de la primaria sector 2 privind ajutorul acordat consumatorilor vulnerabili, d-na in cauza are supliment in cuantum de: 10 ... (vezi toată discuția)