Fostul meu sot , a introdus acciune de divort, fara sa ma anunte. Acuma el este de acord ca eu sa pastrez numele de casatorie, dar divortul sa terminat , ce se poate face???
reclamantul nu este obligat sa anunte personal paratul despre proces in afara de procedura de citare.
daca sunteti in termen, faceti apel iar daca hotararea este definitiva, nu aveti ce face daca el, in timpul procesului a cerut sa nu mai purtati numele lui.
un aspect foarte important este daca ati fost legal citata. daca nu ati fost legal citata, si asta din reauavointa a lui puteti face CONTESTATIE IN ANULARE
Nu am fost citata..el spune ca nu a cerut schimbarea numelui..Cum pot face contestatie in anularé? Tin sa precizez ca a trecut termenul de recurs..Multumesc pt raspuns
Divortul sa terminat de 2 Ani..Se mai poate face contestatie? Pe mine nu ma citat nimeni..Am aflat cand am mers SA imi schimb pasaportul,ca aveam alt nume
O sa aveți.nevoie de avocat pt a studia dosarul de divorț,pt a vedea unde a fost efectuata procedura de citare cu dvs,ce variante sunt etc.Nu mai așteptați timpul trece..
Schimbare prenume
Provi
Buna ziua. Am o nepoata majora, cu scolile terminate si locuinta proprie.
Din pacate, mama ei a botezat-o cu un nume foarte greu de pronuntat si de scris. In ... (vezi toată discuția)