avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Credit Europe Bank a emis un card avantaj ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Credit Europe Bank a emis un card avantaj pe numele ...

Buna ziua,
Credit Europe Bank a emis un card avantaj pe numele meu fara ca eu sa solicit acet lucru,mentionez ca nu am conturi drschise la acrasta banca.
Consider ca este un abuz din partea bancii si folosesste datele mele personale fara acceptul meu.
Este normal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:39, 19 Octombrie 2023
nu, nu este normal si pentru asta depuneti la politie plangere penala si oferiti si bancii numarul de inregistrare primit. posibil cineva s-a folosit de datele dvs
Cel mai probabil nu e vina băncii, ci un anume vă folosește datele dvs personale pentru a obține fraudulos un credit.
Mergeți urgent la poliție și faceți plângere penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ifn se foloseste de codul de securitate de pe spatele cardului pentru a-si insusi imprumutul restant Catalina_P Catalina_P Buna ziua, In urma cu mai mult de 1 an, am facut un imprumut rapid on-line, avand nevoie urgenta de bani. Nu am reusit sa il achit la timp si, fiind dobanda ... (vezi toată discuția)
Poprire pe card de credit crediteurope bank, deși plata a fost făcută în ziua scadenței. ce e de făcut într-o asemenea situație? Andreea19812012 Andreea19812012 Buna ziua, soțul meu are o poprire care a fost instituita și pe un card de credit de la CreditEurope BANK, eu in data de 13.12.2017 am depus pe acel card de ... (vezi toată discuția)
Sunt în imposibilitate de a plăti o rată din cauza unei popriri. ce soluții am ca să rezolv situația? sattod sattod In urma inmfiintarii unei popriri de catre ANAF pe conturile mele am aflat ca nu pot sa imi platesc creditele catre banci. Am adus adresa de la angajator (ca ... (vezi toată discuția)