avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum pot descărca cazier judiciar online gratuit că ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum pot descărca cazier judiciar online gratuit că am încercat ...

Cum pot descărca cazier judiciar online gratuit că am încercat dar îmi dă plata la curier și este 210 Ron.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 20 Octombrie 2023
Cum obținem gratuit online cazierul judiciar
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar online Mirea Dana Mirea Dana Bună ziua! Cine ma ajuta și pe mine ,cum pot sa imi spuna dacă pot scoate cazierul judiciar online ( pt angajare ) mulțumesc (vezi toată discuția)
Produs de trimis in service lauricafl lauricafl Buna ziua. Am o problema cu o casca bluetooth in valoare de 100 ron. S-a defectat si vreau sa o trimit in service. Am cumparat-o online si acelasi site ma ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine online un extras la zi din registrul asociatiilor? balasu balasu Cum pot obtine online un extras la zi din Registrul Asociatiilor si Fundatiilor, referitor la o asociatie pe care o conduc? (vezi toată discuția)