avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecini care imi arunca gunoaie in curte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecini care imi arunca gunoaie in curte

Buna ziua. Am si eu o intrebare. M am mutat recent intr un bloc nou, la demisol si am si curte proprie. Problema mea sunt vecinii de la etajele superioare care arunca chistoace aprinse, sticle, hartii si alte gunoaie in curtea mea. Imi pot pune camere prin care sa vad cine tot arunca desi am pus pe grupul blocului si inca nu se opresc? Daca da, pot merge cu filmarile la sectie, se poate face ceva in privinta asta sau sunt obligata de acum incolo sa strang gunoaiele altora si sa am grija sa nu ma nimereasca vreo tigara aprinsa sau sticla in cap?
Ultima modificare: Duminică, 22 Octombrie 2023
Irinnati, utilizator
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 02:13, 23 Octombrie 2023
Sigur ca puteti. Doar sa nu dati imaginile pe grup ci sa merge cu ele la politie sau judecatorie.
Daca le puneti pe grup puteti lua amenda de la
Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu GDPR.
Aveti aici un link legat de asociatii de proprietari adica diferit fata de persoane fizice.
Dv puteti pune dar sa nu le folositi decat la politie sau judecatorie.
[ link extern ]

PS : din start nu era normal sa contruiasca apartamente la demisol intr-un bloc .
Acolo se fac parcari nu locuinte.
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2023
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mucuri de tigara aruncate pe caile de acces Maria-BiancaT Maria-BiancaT Buna ziua, Puteti sa ma ajutati cu o clarificare cu privire la mucurile de tigara aruncate pe drumurile de acces dintr\'un ansamblu rezidential? Poate ... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere pe fiecare etaj al scarii bananeOMG bananeOMG Buna ziua! Care sunt conditiile in care o asociatie de proprietari poate monta pe fiecare etaj camere de supravechere? Filmarile aferente pot fi folosite ca ... (vezi toată discuția)
Apelare instanta vecini zgomotosi roxana75 roxana75 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste sansele de castig in apelarea in instanata a vecinilor zgomotosi care locuiesc deasupra ... (vezi toată discuția)