avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord pentru contor pasant la boxe
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord pentru contor pasant la boxe

Buna ziua,
Detin 2 boxe in subsolul -2 al unui imobil nou (2016). Mentionez ca pana acum consumul de energie electrica nu a fost contorizat separat decat pe apartamente, nu si pt boxe, parcari, etc.
In urma unor certuri cu vecinii pe tema consumului mare de energie electrica pe spatiile comune, am montat un contor pasant, tocmai pentru a le demonstra cat se consuma in aceste boxe.
Acum administratorul si presedintele imi spun ca nu va fi luat in considerare acel contor pentru ca imi trebuie acord pentru montarea lui, dar nici nu mi-au explicat ce se poate face pentru a obtine acel acord. Presedinta sustine ca nu stie cum se poate obtine acordul pentru ca nu s-a mai confruntat cu astfel de situatii pana acum.
Stie cineva ce trebuie sa fac pentru a obtine acest acord ?

Alte discuții în legătură

Cumparare uscatorie Laura111 Laura111 Buna ziua, Locuiesc cu chirie intr-o uscatorie a unui bloc din Bucuresti, sector 4, cu un contract de inchiriere incheiat cu Asociatia de Proprietari. ... (vezi toată discuția)
Parcarile subterane se cuprind in cpi? plata consumului electric aferent spatiul din subsol se plateste la comun daca nu exista contor separat? utilizator-1 utilizator-1 buna seara, intr-un ansamblu nou de apartamente cu spatii de parcare in subsol ce apartin unui anumit nr,de proprietari, cu cadastru si cuprinse in contractul ... (vezi toată discuția)
Boxa individuala pe etaj - contorizare comuna ddalex ddalex Buna ziua, Am urmatoarea situatie si sunt curios de alte raspunsuri. Am cautat intrebari similare si texte de lege, dar nu am gasit ceva relevant sau usor ... (vezi toată discuția)