avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... parcarile subterane se cuprind in CPI? plata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

parcarile subterane se cuprind in CPI? plata consumului electric aferent spatiul din subsol se plateste la comun daca nu exista contor separat?

buna seara, intr-un ansamblu nou de apartamente cu spatii de parcare in subsol ce apartin unui anumit nr,de proprietari, cu cadastru si cuprinse in contractul de vanzare cumparare, cum se calculeaza CPI? Mentionez ca si ceilalti proprietari au parcari supraterane, dar care nu sunt cuprinse in cadastru cu nr.de parcare, ci doar pe baza de un tabel. In alta ordine de idei, este corect ca, propr,care nu detin locuri de parcare in subsol, sa plateasca energia electrica la comun, ptr ca nu exista contor separat ptr consumul aferent subsolului si a usii de garaj care se actioneaza pe baza curentului electric. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: utilizator-1 , utilizator 13:11, 13 Noiembrie 2021
Pentru a nu mai exista discutii si pentru corectitudinea impartirii sumelor aferente energiei electrice consumate, puteti propune in AG oportunitatea montajului unui contor pasant.
Si daca nu sunt de acord cu aceasta propunere, care este următorul demers de urmat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire procentuala spatiu comun Marcel_Savu Marcel_Savu Sunt proprietarul unui apartament de 2 camere intr-un bloc nou cu o singura scara si parcare subterana. Problema este ca la intocmirea documentatiei blocului ... (vezi toată discuția)
Cota parte indiviza wawri wawri Locuiesc intr-un bloc cu parcare in subsolul cladirii. Unele spatii de parcare sunt cumparate de proprietari ai apartamentelor din bloc, altele au ramas ale ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unei asociatii de proprietari, pentru care ... Mihailidis Mihailidis Buna ziua, In cazul unei asociatii de proprietari, pentru care se plateste energia electrica consumata cu: lift, iluminare spatii comune, actionare usa garaj ... (vezi toată discuția)