avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Am deschis un cont la Casa Pariurilor, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Am deschis un cont la Casa Pariurilor, toate bune ...

Buna ziua,

Am deschis un cont la Casa Pariurilor, toate bune si frumoase. Am putut depune 100 de lei in el si am castigat undeva pe la 250 de lei. In tentativa de a scoate banii, am intampinat o serie de cereri din partea lor a unor documente care personal mi se par abuzive cum ar fi extras de cont in ultimele 30 de zile.
As dori sa imi inchida contul si sa renunt la bani, dar si asta refuza sa faca, cerandu-mi in continuare acele documente.

Ce pot face? Vreau doar sa scap de orice asociere cu ei.

Alte discuții în legătură

Cont inchis la o casa de pariuri online mcvizitiu mcvizitiu Buna ziua, Mi-am creat un cont la o casa de pariuri online si am castigat (am pariat 790 de lei si am castigat 1800 de lei aproximativ), iar astazi am ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc pentru ca cer la banca documente? Dorin92 Dorin92 Buna seara. Maine vreau sa depun si eu o cerere la banca pentru ca aceasta sa-mi elibereze , in termenul legal de 30 zile , urmatoarele : copie de pe ... (vezi toată discuția)
Card cetelem - solicitare extras de cont ignorata Mihai Stoica Mihai Stoica Buna ziua ! Tatal meu detine un card de la Cetelem, el facand un imprumut de 5200 lei dintre care in 3 ani a achitat cca 3500 de lei iar in continuare suma ... (vezi toată discuția)