avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, locuiesc cu o concubina in apartamentul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, locuiesc cu o concubina in apartamentul meu, nu ne ...

Buna ziua, locuiesc cu o concubina in apartamentul meu, nu ne mai intelegem si am rugat-o sa paraseasca apartamentul, dar nu doreste acest lucru sub nici o forma. Cum pot sa rezolv amiabil acest aspect din punct de vedere legal, fara certuri sau scandal? Multumesc! O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:48, 25 Octombrie 2023
Amiabil rezolvați dacă pleca la solicitarea dvs..Dacă nu dorește o puteți evacua prin instanta obținând o hotărâre judecatoreasca(varianta legala)Daca i puneți bagajele la ușa e posibil sa va scaneze cu plângeri penale,sa spună ca I lipsesc bunuri etcetc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare fortata din imobil deya99 deya99 Buna seara si sper sa gasesc aici o solutie! Problema sta in felul urmator: eu (32 ani) locuiesc cu prietenul meu (34 ani) si fratele lui (32 ani) intr-un ... (vezi toată discuția)
Concubinul meu nu vrea sa plece din domiciliul meu lumi_madre lumi_madre Am un concubin cu care traiesc de cativa ani ,locuieste la mine dar,nu i-am facut mutatie ,deoarece nu am avut incredere in el . De un an de zile o duc tare ... (vezi toată discuția)
Evacuare persoana din spatiu bibacj bibacj Evacuare persoana din spatiu Vecina locuieste in apartamentul proprietate personala impreuna cu un barbat de 2 ani. El a devenit violent verbal, a inceput ... (vezi toată discuția)