avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... leasing prin notar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

leasing prin notar

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca se poate prelua un leasing auto prin notariat. Prin banca sau prin firme nu pot, fiindca mai am alte rate, in schimb dispun de bani pentru a plati ratele lunare. Daca se poate face, va rog sa-mi spuneti ce pasi trebuie facuti. Va multumesc. Cu respect, David din Iasi!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:52, 29 Ianuarie 2010
Daca vorbiti de o masina pe care o are deja cineva in leasing:
- contractul de leasing de poate prelua doar printr-un contract de cesiune intre fostul utilizator, finantator ( firma de leasing) si noul utilizator.
Pentru ca cesiunea sa se aprobe, noul utilizator va intocmi un dosar ( care va cuprinde cererea, dovezile privind veniturile etc.) care va fi analizat de firma de leasing, si in urma acestei analize se va aproba sau nu cesiunea.

Nu se face la notar, nici prin notar.

Puteti sa incercati, chiar daca aveti si alte rate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare contract leasing avraj avraj Am un leasing auto pe cabinet medical, medicina de familie intr-o comuna. Veniturile cabinetului s-au diminuat considerabil in ultimul timp si nu mai pot ... (vezi toată discuția)
Preluare leasing marius22 marius22 am convenit la preluarea leasingului unei alte persoane fizice fara schimbarea contractului de imprumut(leasing). cum ma pot asigura ca fostul proprietar al ... (vezi toată discuția)
Predare leasing auto ramona ana ramona ana Buna ziua.Am si eu o intrebare pentru cine ar putea sa ma sfatuiasca in legatura cu predarea unui contract de leasing auto si anume daca e ok ca sa facem intre ... (vezi toată discuția)