avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Mijloc de transport vandut sub valoarea ramasa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Mijloc de transport vandut sub valoarea ramasa

Un autoturism cu valoarea de intrare 10.000 lei si valoarea ramasa 9200 lei, a fost vandut dupa 4 luni de la cumparare cu suma de 4000 lei fara TVA.
Este diferenta de 5200 lei (9200 lei - 4000 lei) deductibila la calculul impozitului pe profit?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Tva achizitie auto caradis caradis Buna ziua. Doresc sa imi cumpar din Germania o masina second hand pe firma. Propietarul imi factureaza fara tva. Ce se intampla cand ajung cu ea in tara ? ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism lorena2710 lorena2710 buna ziua, am si eu nevoie de ajutor. am o soc care a achizitionat un autoturism in 2008 cu o valoare de 70000lei , iar acum as dori sa -l vand unei ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto sub pret achizitie ContSters185315 ContSters185315 Am vandut un autoturism sub pretul de achizitie. Pret achizitie 30.000 Amortizata: 5.000 Valoare ramasa in evidentele contabile: 25.000 Pret vanzare: ... (vezi toată discuția)