avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Limitarea plăților cash de la 1 noiembrie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Limitarea plăților cash de la 1 noiembrie

Am tot văzut online că se vehiculează data de 1 noiembrie 2023 intrarea în vigoare a limitării plăților cash ?.Este adevărat sau intra in vigoare La 1 Ianuarie 2024 cum ar fi normal.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Jimb , utilizator 21:08, 28 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Modificări la plățile și încasările cash, de la 1 noiembrie
[ link extern ]
Mulțumesc!
Buna seara în legătură cu răspunsul de după amiază care mi l-ați dat cu limitarea cash împreună cu altele intra in vigoare pe 1 ianuarie 2024 [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2023
Jimb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ne fura administratorii ? Nickyuli Nickyuli Bună seara.azi 23.01 .2024 la avizierul asociației este afișată intretinerea pentru luna septembrie 2023.este normal ? ? ?Blocurile din apropiere ... (vezi toată discuția)
Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană ... nitulescugabrielasimona nitulescugabrielasimona Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană cu handicap cu însoțitor? Mulțumesc frumos. (vezi toată discuția)
Legea mamelor eroine 1 ianuarie 2023 niflor niflor Buna seara, Am citit ;In legatura cu Legea mamelor eroine OUG nr. 8 din 2021 care a fost amanata. Respectiv; (1) Femeile care au realizat stagiul minim de ... (vezi toată discuția)