avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Scoatere teren din fondul silvic pentru functiune hotel
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Scoatere teren din fondul silvic pentru functiune hotel

Scoatere teren din fondul silvic.

Buna seara,
Detin un teren de 3ha, padure, extravilan lipit de un teren 1.5ha intravilan, pasune ce poate fi construita cu functiune turistica. Doresc a dezvolta un hotel, conform articol 37 cod silvic, litera b) - pot scoate o parte din teren din fondul silvic, insa nu imi este clar cat. Pentru functiuni de locuire, insa nu si pentru cele hoteliere, se detaliaza in aliniatul 2. Amplasarea obiectivelor prevăzute la alin. (1) lit. c) se face cu respectarea următoarelor condiţii, care trebuie îndeplinite cumulativ o serie de cerinte.
Ar fi extraordinar daca cineva m-ar putea lamuri cu aceasta dilema.
Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism mary2009 mary2009 Am cerut certificat de urbanism pentru casa de vacanta sau cabana turistica, deoarece detin teren extravilan cu categoria de folosinta padure. Desi sunt ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan curti constructii AndiCretu AndiCretu Buna ziua, Incerc sa fac PUZ-ul pentru un teren (1.5Ha) si ma confrunt cu o situatie neobisnuita. O sa incerc sa explic cat mai clar: - Terenul apare in CF ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)