avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Intr-o dezbatere succesorala suspendata de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Intr-o dezbatere succesorala suspendata de aproximativ ...

Buna ziua!
Intr-o dezbatere succesorala suspendata de aproximativ 20 de ani in care masa succesorala este contestata dar intacta s-a dispus in instanta revocarea legatului principal al masei si schimbarea cotelor.:de la (66%-33%) la (50%-50%).
Se mai poate acum ataca in totalitate acest testament pentru motive de sechestrare, violenta, mijloace dolosive etc?
Mentionez ca exista la dosarul instantei un trestament notarial anterior acestuia cu cote diferite a legatului principal (3/16%-13/16%)
De la decizia instantei au trecut 12 ani timp in care s-au facut actiuni comune datorita a unei exproprieri a statului nefinalizata inca.
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 29 Octombrie 2023
Radulescu S, utilizator

Alte discuții în legătură

Ajutor succesiune fanes fanes A=defunct;B=sot supravietuitor;C=ascendent privilegiat;X=legatar La decesul lui A raman:apartament de 36 000 euro, tablouri 4000 euro,electrocasnice 4000 ... (vezi toată discuția)
Succesiune+vanzare imobil bl07 bl07 buna ziua, as avea si eu cateva nelamuriri...este vorba despre o mostenire,o casa,casa este pe numele parintilor 50-50%,ei avand 5 copii parintii sunt ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu testament- sustragere de bunuri succesorale danicka danicka Va prezint urmatoarea situatie: In 2008 am deschis succesiunea si am impartit bunurile tatalui decedat. Mama, fratele, si eu am obtinut certificate de ... (vezi toată discuția)