avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Salut , in acest an sunt scutit de efort fizic, dar ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Salut , in acest an sunt scutit de efort fizic, dar abia acum ...

În acest an sunt scutit de efort fizic, dar abia acum am obținut adeverinta si pana acum nu am fost la orele profesorului de sport, ce pot sa ii zic ca de ce nu am fost?
Si mai am o intrebare, pe net scrie ca,, Pentru elevii scutiţi medical, profesorul de educaţie fizică şi sport va consemna în catalog, la rubrica respectivă, "scutit medical în semestrul. " sau "scutit medical în anul şcolar. ", specificând totodată documentul medical, numărul şi data eliberării acestuia,,, CE VREA SA SE SPUNĂ PRIN NUMARUL? SI DOCUMENTUL MEDICAL? Scutirea MEDICALA nu are numar

Ultima modificare: Duminică, 29 Octombrie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:31, 4 Noiembrie 2023
Este vorba de data emiterii documentului medical. In adeverinta se mentioneaza perioada de scutire medicala.
Adeverinta. scutirea trebuie sa aiba un numnar si o data a eliberarii ...mergeti inapoi la medicul care v-a eliberat scutirea si solicitati acest numar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de scutire pentru orele de sport - care care este actul normativ? petrider petrider buna, as dori sa aflu daca exista vreo lege privind acceptarea de scutiri de le ora de educatie fizica si sport a unui elev de liceu (IX) care practica sport ... (vezi toată discuția)
Abuzuri stv stv Buna ziua,am o problema in ceea ce priveste comportamentul profesorul de educatie fizica al fiului meu. Trecand peste subiectivismul calitatii de parinte,nu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala aurafilimon aurafilimon adeverinta medicala este un act medico-legal. pentru ora de sport elevii au nevoie de adev. medicala conform careia sunt apti pt. sport. medicul de familie nu ... (vezi toată discuția)