avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bună ziua. Card ptr alimente .va rog,sa-mi ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bună ziua. Card ptr alimente .va rog,sa-mi spuneți,cum sa procedez.Am ...

Bună ziua. Card ptr alimente
.va rog,sa-mi spuneți,cum sa procedez.Am primit card sprijin pentru Romania(alimente),din luna iulie 2023 și nu a fost alimentat niciodată.Am apelat la nr de tel,menționate pe site,și pe adresa de mail,nu pot sa i-au legătură cu nimeni,la tel suna ocupat,iar pe mail,ca nu pot intercepta .mesajul pe motiv ca,căsuța e plina!.Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna dimineata. tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am ... Anonimulanon Anonimulanon Buna dimineata. Tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am decis sa va explic ce s a intamplat si ce sanse am sa rezolv ceva. Deci. In weekend am facut o ... (vezi toată discuția)
Aflare adresa detinator / administrator site / domeniu web RoSo RoSo Buna ziua, Am primit un mesaj nesolicitat pe adresa mea privata de e-mail. Am intrat pe site-ul caruia i se facea reclama in mesaj, insa acolo nu exista ... (vezi toată discuția)
Vodafone cere buletinul pe watsapp si mail Rody5 Rody5 Buna ziua, Am fost contactata de catre 2 fete de la vodafone, in legatura cu o oferta. Nu ma interesa, au insistat si le-am ascultat pana la final. Mi-au ... (vezi toată discuția)