avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Valorificare bunuri sechestrate prin vanzare la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Valorificare bunuri sechestrate prin vanzare la licitatie

Valorificare bunuri sechestrate prin vanzare la licitatie.
In urma unui proces penal am fost acuzat de frauda eu fiind administratorul firmei. In sentinta penala am fost achitat dar in procesul civil trebuie sa returnez o anumita suma de bani. In timpul procesului s-a pus ipoteca pe un apartament in care eu detin cota parte 3/16 . Am fost anuntat de catre ANAF ca va avea loc o licitatie pentru valorificarea bunurilor sechestrate (apartement cota parte 3/16) prin intermediul unei licitatii publice. Intrebarea mea este : daca o persoana care castiga partea de 3/16 la licitatia publica, devine proprietar,Poate sa despagubeasca pe ceilalti coproprietari si sa devina proprietar pe tot apartamentul. Sora mea are si ea cota parte dar nu are resuese financiare si nici eu sa participam la aceasta licitatie.Exista posibilitatea ca in urma acestei licitatii sa pierdem tot apartamentul.Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2023
nicutarasescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament Admin.John Admin.John Ce se poate face la vanzarea unui apartament,cand sunt proprietari, doua persoane si una din persoane nu doreste sa l vanda.Se ajunge la proces?Va multumesc. (vezi toată discuția)
Sechestru anaf nicutarasescu nicutarasescu Sechestru ANAF. In urma unui proses penal in care am fost acuzat penal de frauda ANAF, a pus sechestru pe un apartament de tinut cota parte de tatal meu si ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand un imobil sechestrat si ipotecat? nihil nihil Am instrituit sechestru asigurator prin intermediul instantei asupra unui imobil. Ulterior un imprumut a fost garantat cu acest imobil si a fost ipotecat. ... (vezi toată discuția)