avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua! Intre institutii publice se mai pot face ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua! Intre institutii publice se mai pot face transferuri? ...

Buna ziua!
Intre institutii publice se mai pot face transferuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:51, 2 Noiembrie 2023
Până la sfârșitul anului, transferul funcționarilor publici se poate face doar cu acordul șefului instituției în care activează
www.avocatnet.ro/articol_644...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc sa ma transfer la o alta institutie publica, ... Alexandra#incapot Alexandra#incapot Buna ziua, Doresc sa ma transfer la o alta institutie publica, insa angajatorul meu refuza verbal aceasta aprobare pe motiv-lipsa personal. Cum pot aborda ... (vezi toată discuția)
Transferul functionarilor publici mikka35 mikka35 Va rog sa-mi spuneti daca exista un act normativ in vigoare care sa interzica efectuarea transferurilor functionarilor publici, de la o institutie la alta, ... (vezi toată discuția)
Transfer functionari publici andreea_das andreea_das Buna ziua Sunt functionar public si as dori sa stiu daca in conditiile legislatiei actuale as putea sa ma transfer (cu acordul institutiei la care solicit ... (vezi toată discuția)