avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am vadut haine second-hand pe o platforma online
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am vadut haine second-hand pe o platforma online

Buna ziua daca am vadut haine second-hand pe o platforma online, si am primit mesaj de la adimistrator site- ului ca trebuie sa complectez Dac7, asta inseamna ca trebuie sa înștiințez Anaf. Platesc impozit pe venit?
Intreb ca nu stiu ce este Dac7? Sau sa ma astept de la anaf cu o somație ceva?
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:59, 3 Noiembrie 2023
Buna ziua!
Gasiti aici detalii
www.avocatnet.ro/articol_653...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare de haine second hand-online iuliadiaconu1 iuliadiaconu1 Buna ziua, Imi doresc sa vand produse second hand online, indeosebi haine. Nu detin site si promovarea s-ar face exclusiv pe retele de socializare. Inainte ... (vezi toată discuția)
Gestiune produse second hand gyagya gyagya Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu următoarele nelămuriri, întrucât am cautat răspunsuri online dar nu am găsit nimic concret și la ... (vezi toată discuția)
Ce platforme online poate consulta un salariat pentru a verifica daca angajatorul a facut plata impozitului pe salar? alexandru.ionut alexandru.ionut Ce platforme online poate consulta un salariat pentru a verifica daca angajatorul a facut plata impozitului pe salar? - a tuturor cheltuielilor prevazute de ... (vezi toată discuția)