avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, proprietarul apartamentului este plecat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, proprietarul apartamentului este plecat din țară ...

Bună ziua, proprietarul apartamentului este plecat din țară (fără conturi în Ro), momentan există un contract de comodat și împuternicire pentru a putea fi dat spre închiriere de către comodatar.

Întrebare: pașii pentru a fi în legalitate sunt: înregistrare contract de închiriere la ANAF (comodatar + chiriaș) în care este specificat contul comodatarului, care ulterior plătește taxele și impozitele aferente contractului?

Mai sunt și alți pași? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere pe numele sotiei grandanat grandanat Bine v-am gasit. Sunt unic proprietar al unui apartament, pe care vreau sa-l inchiriez, insa as dori ca doar sotia sa apara pe contract ca si locator, si ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat vs. contract inchiriere IolandaMarin IolandaMarin Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: Daca am un contract de comodat cu titlu gratuit pentru un apartament, eu fiind comodatarul (chiriasul), am dreptul legal ... (vezi toată discuția)
Firma straina inchiriaza (da in chirie) spatiu agnes1999 agnes1999 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri, va rog sa ma sfatuiti, in cate locuri am intrebat fiecare are alte pareri. Firma straina cumpara spatiu de productie ... (vezi toată discuția)