avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna, Va rog daca ma puteti lamuri intr-o speta: In ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna, Va rog daca ma puteti lamuri intr-o speta: In legatura ...

Buna,
Va rog daca ma puteti lamuri intr-o speta: In legatura cu cei 200 de le neimpozabili, daca am un salariat care este pensionar, are contract de munca cu timp partial, si salariul minim pe economie, salariul acestuia in revisal va fi 1650, insa contributiile la ce baza se vor calcula la o luna lucrata intergal?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 5 Noiembrie 2023
La salariul de 1650 se vor calcula contributiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de serviciu anticipata si cim cu norma partiala buna ziua, doresc sa stiu daca, in cazul in care angajez cu contract ... friday_325 friday_325 Buna ziua, doresc sa stiu daca, in cazul in care angajez cu contract individual de munca cu timp partial (4 ore) un beneficiar de pensie de serviciu anticipata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in legatura cu salariu minim pe economie din 01.01.2023 ... BADEAANA BADEAANA Buna ziua, in legatura cu salariu minim pe economie din 01.01.2023 cat se opereaza in revisal 3000 lei sau 2800 lei? Ce suma se regaseste in statul de plata ... (vezi toată discuția)
Salariu minim 2020 part-time 2 ore ODA1 ODA1 Salariul minim pt 2 ore trebuie majorat in functie de salariul minim pe economie? Daca pana in decembrie 2019 salariul minim pt 2 ore era 520 lei/ luna ... (vezi toată discuția)