avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Sotul meu are o societate cu activitate in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Sotul meu are o societate cu activitate in transport ...

Buna ziua,

Sotul meu are o societate cu activitate in transport marfa, poate incheia cu mine un contract de colaborare cu privire la activitatea de manager transport marfa (am aceasta calificare si nu activez la nici o firma) sau trebuie facuta angajarea cu cel putin doua ore?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2023
MadalinaLavinia, utilizator
Cel mai recent răspuns: MadalinaLavinia , utilizator 15:10, 7 Noiembrie 2023
trebuie facuta angajarea cu cel putin doua ore.
Multumesc pt raspuns!Eu am contract de administrare avand functia de Director de Ingrijiri Medicale intr-un spital de stat cu program de 8 ore.Credeti ca daca as fi angajata cu 2 ore ca Manager de Transport Marfa la societatea sotului, as putea fi in incompatibilitate cu functia pe care o detin?Multumesc!
Nu e stare de incompatibilitate.
Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate bugcami bugcami As dori sa stiu daca functia de SEF DE SECTIE intr-un spital de stat este incompatibila cu exercitarea profesiei de medic intr-un cabinet privat, cabinet ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o persoana poate fi angajata cu contract de munca ... manuelle manuelle Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de munca de 2 ore/zi in functia de Manager transport marfa la mai multe firme? Sau poate sa fie angajat cu ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate?! andrale andrale Un manager de spital,poate avea si un alt job? Nu in spitalul pe care-l manageriaza,in alta parte,in privat,care nu are nici-o treaba cu spitalul unde este ... (vezi toată discuția)