avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Am o problema si tare mult as aprecia daca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Am o problema si tare mult as aprecia daca mi-ati ...

Buna ziua! Am o problema si tare mult as aprecia daca mi-ati putea fi de ajutor. Am incercat sa refinantez un credit bancar contractat in anul 2022, la RALFI IFN, parte a GARANTI Bank. La data contractarii, in anul 2022, nu au fost probleme. Acum, acestia au fuzionat, cred cu Garanti Bank, caci imprumutul meu a trecut la Garanti, (eu nefiind insa notificat). Problema mea este ca am incercat sa fac o refinantare si Garanti Bank nu mi-a aprobat-o pe motiv ca figurez la ei cu doua executari silite din 2015, acestea fiind desfiintate. Atentie, nu cu intarzieri la plata ratelor creditului care este in derulare, ci cu doua executari silite desfiintate prin hotarari judecatoresti. Intr-adevar, m-am judecat cu TBI BANK si am castigat in instanta, executarea silita fiind desfiintata definitiv. Intrebarea mea este: Cat timp au legal voie sa detina in sistemul lor asemenea informatii, executari silite, popriri, etc., cred ca tin de date cu caracter personal, nu? Au trecut totusi 8 ani...Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2023
Eyeobs, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire cont salariu nicu2769 nicu2769 am un imprumut la ing bank, si am primit poprire pe cont, pot face refinatare la alta banca pentru a achita imprumutul de la ing fara a achita poprirea. (vezi toată discuția)
Salutări, vă scriu în legătură cu o situație pe care am ... Rares1993 Rares1993 Salutări, vă scriu în legătură cu o situație ,pe care am \"creeat-o\", destul de recent. Sa fiu mai explicit:De curând,mai precis din luna iunie am ... (vezi toată discuția)
Încuviinteazã executarea silitã ~ cum o opresc/aflu mai multe detalii ?!? ingerul_danutz ingerul_danutz Buna ziua, Astazi am aflat ca pe site-ul portal.just.ro ca apare 1 dosar cu numele meu la Debitor, iar Creditor o societate IFN de la care am avut luat un ... (vezi toată discuția)