Buna ziua! Am o problema si tare mult as aprecia daca mi-ati putea fi de ajutor. Am incercat sa refinantez un credit bancar contractat in anul 2022, la RALFI IFN, parte a GARANTI Bank. La data contractarii, in anul 2022, nu au fost probleme. Acum, acestia au fuzionat, cred cu Garanti Bank, caci imprumutul meu a trecut la Garanti, (eu nefiind insa notificat). Problema mea este ca am incercat sa fac o refinantare si Garanti Bank nu mi-a aprobat-o pe motiv ca figurez la ei cu doua executari silite din 2015, acestea fiind desfiintate. Atentie, nu cu intarzieri la plata ratelor creditului care este in derulare, ci cu doua executari silite desfiintate prin hotarari judecatoresti. Intr-adevar, m-am judecat cu TBI BANK si am castigat in instanta, executarea silita fiind desfiintata definitiv. Intrebarea mea este: Cat timp au legal voie sa detina in sistemul lor asemenea informatii, executari silite, popriri, etc., cred ca tin de date cu caracter personal, nu? Au trecut totusi 8 ani...Va multumesc anticipat!