avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Salutări, vă scriu în legătură cu o situație pe ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Salutări, vă scriu în legătură cu o situație pe care am ...

Salutări, vă scriu în legătură cu o situație ,pe care am "creeat-o", destul de recent.
Sa fiu mai explicit:De curând,mai precis din luna iunie am făcut un credit la Garanti BBVA,(30.000,mii lei,"300 milioane vechi"),iar la încă un IFN (TBI BANK) încă 5.000 lei, apoi inca o datorie la alte IFN -uri,in total de 8.000 lei,eu muncesc momentan pe minimul pe economie (3.700 roni)din care în mână mă aleg cu 3.100 lei cu tichete cu tot.
Eu am posibilitatea de a plăti rata la GARANTI BBVA,de 680 lei pe lună și rata de la TBI BANK,încă 240 lei pe lună, totalul fiind de 920 lei in fiecare luna.
Întrebarea mea este: Cu celelalte IFN-uri, aș putea să mă înțeleg ca să pot plăti banii luați în mai multe tranșe? Mulțumesc foarte frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:23, 7 Octombrie 2024
in iunie cand ati luat creditele, ce leafa aveati ?
4200
Ca v-ati împrumutat la ifn-uri, a fost cea mai proasta decizie și nu, nu veți ajunge la înțelegere pt plata în transe ca ar însemna să renunțe la penalități. Nu aveti decât sa încercați. De preferat e sa le stingeți pe rand dacă nu puteți plati ratele
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o problema si tare mult as aprecia daca mi-ati ... Eyeobs Eyeobs Buna ziua! Am o problema si tare mult as aprecia daca mi-ati putea fi de ajutor. Am incercat sa refinantez un credit bancar contractat in anul 2022, la RALFI ... (vezi toată discuția)
Faliment persoana fizica DoubleL94 DoubleL94 Buna ziua, Am probleme cu plata datoriilor la banci si IFN-uri. Practic, am de platit de 3 ori mai mult decat salariul meu net. Mai exact: Am un ... (vezi toată discuția)
Dobânzi aplicate unui credit dat in executare Pisicat1182 Pisicat1182 Buna seara, îi rog pe cei cu cunoștințe in domeniul juridic sa ma ajute cu un sfat. In anul 2013 am obținut de la Garanti Bank un card de cumpărături in ... (vezi toată discuția)