avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Pot renunța unilateral la un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Pot renunța unilateral la un contract de comodat ...

Bună ziua! Pot renunța unilateral la un contract de comodat (administratorul firmei refuza prezentarea la notar) făcut la notar între proprietar de masina și firma de transport persoane? Sau dacă nu, daca pot deține 2 contracte de comodat pe același auto cu 2 firme diferite de transport persoane?

Alte discuții în legătură

Deduceri combustibil pentru auto in comodat anitsirc anitsirc In cazul in care fac contract de comodat intre firma si masina unei rude. Pentru firma lucreaza doar unicul asociat, firma neavand nici un angajat. Unicul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, detin o firma la care eu sunt sigurul angajat si administratorul ... ElenaF23 ElenaF23 Buna ziua, Detin o firma la care eu sunt sigurul angajat si administratorul firmei. Am facut un contract de comodat pentru utilizarea masinii, intre mine ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli combustibil baga baga Buna ziua. Rog ajutor in urmatoarea situatie. Sunt administrator la o firma care se ocupa cu realizarea de studii de piata, cercetari de marketing, pe baza de ... (vezi toată discuția)