avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am nevoie se autorizatie de mediu?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am nevoie se autorizatie de mediu?

Buna ziua, vin cu o intrebare la cei care cunosc domeniul si pot sa imi ofere un raspuns, as dori sa înființez o firma cu obiect de activitate de comercializare profuse cosmetice dar produsele vor fi comandate de la un producător din Canada autorizat care ulterior va adauga branding ul meu pe produse, am nevoie de autorizație de la Ministerul Sănătății pentru a vinde in contextul in care produsele nu fac parte din productia proprie?
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:41, 9 Noiembrie 2023
Legea nr. 178 din 11 aprilie 2000 privind produsele cosmetice
[ link extern ]

Ministerul Sănătăţii reprezintă autoritatea competentă în România pentru notificarea produselor cosmetice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma producere sapun natural Valeriano Valeriano Buna ziua. Intentionez sa-mi deschid o mica afacere si anume, produceea si comercializarea sapunului natural. Pentru aceasta as dori sa stiu care este ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare sapunuri handmade? cristinan44 cristinan44 Buna ziua! Am o prietena care ar dori sa deruleze o activitate de productie de cosmetice handmade, in principal sapunuri si nu stie care ar fi etapele necesare ... (vezi toată discuția)
Certificat de conformitate CristiSLK CristiSLK Buna seara. Am si eu o nelamurire: Vreau sa import de la o firma din UK cosmetice fabricate in UE printr-un SRL. Am intrebat mai multi furnizori de ... (vezi toată discuția)