avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua. Încerc să caut și eu două persoane, ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua. Încerc să caut și eu două persoane, sunt verișorii ...

Bună ziua. Încerc să caut și eu două persoane, sunt verișorii mei, mama lor i-a dat la casă de copii când erau micuți, 3 ,4 ,5, ani, cam între anii 1995-1996, sau mai devreme. Ei se numesc DUNGAN EDUARD, născu între 1990-1991 toamna-iarna, și fata DUNGAN FLORIANA, născută între 1992-1993 în preajma sărbătorii de Florii. Mama lor este acum pe pat de spital, acesta este motivul pentru care ii caut, poate își va găsi alinare pentru gestul făcut în momente de grea încercare a vieții. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Mostenire - pasi de urmat Urioc N Urioc N Buna ziua; Profit de bunavointa dvs. si va expun situatia in care ne aflam de ceva vreme... In 1950 parintii mei au cumparat cu act de mana un teren ... (vezi toată discuția)
Vine toamna? Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Vara a dat-o in Toamna Si ploile curg siroi. \"Vara, nu mai esti o Doamna Pentru noi!\" (vezi toată discuția)
Mostenire lumifatu lumifatu Buna ziua, Situatia ar fi urmatoarea: Cei doi bunici paterni ai sotului meu au avut o casa batraneasca pe un teren de 250 mp, in Bucuresti. In 1975, ... (vezi toată discuția)