avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunica mea care a decedat,a avut : foaie dota cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunica mea care a decedat,a avut : foaie dota cu un teren intravilan ...

Bunica mea care a decedat,a avut : foaie dota cu un teren intravilan (construibil) ,adica era proprietara unui teren intravilan.Din pacate documentul este deteriorat,dar se mai pot vedea ceva informatii din el.Suntem mai multi mostenitori.Cum putem obtine titlu de proprietate pe terenul intravilan sau un duplicat dupa vechiul document? As dori sa
mai aflu daca nu cumva unul din mostenitori nu a vandut terenul intravilan ( construibil ) si cui si unde se pot afla aceste informatii?
Astept cu interes raspunsul!
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor ... vlad19722 vlad19722 Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor rezervatar a vandut terenul intravilan ( construibil) al bunicii decedate ,cu chitanta de mana,la ... (vezi toată discuția)
Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor ... vlad19722 vlad19722 Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor rezervatar a vandut terenul intravilan la care am si eu dreptul? Titlul de proprietate a fost ... (vezi toată discuția)
Bunica a mostenit un teren intravilan ( construibil) de la mama ... vlad19722 vlad19722 Bunica a mostenit un teren intravilan ( construibil) de la mama dansei din 1946.Dupa anul 1993 cand s-au facut retrocedarile,bunica nu a putut intra in posesia ... (vezi toată discuția)