avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunica a mostenit un teren intravilan ( construibil) ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunica a mostenit un teren intravilan ( construibil) de la mama ...

Bunica a mostenit un teren intravilan ( construibil) de la mama dansei din 1946.Dupa anul 1993 cand s-au facut retrocedarile,bunica nu a putut intra in posesia terenului intravilan in comuna respectiva,deoarece foaia de dota era deteriorata si i s-a comunicat ca a ars arhiva.Abia anul acesta ,in 2023 am reusit sa obtinem un duplicat dupa foaia de dota cu terenul intravilan de la Arhivele nationale.Bunica a decedat intre timp.Suntem mai multi mostenitori legali.Cum putem intra in posesia terenului intravilan si catre cine trebuie sa ma adresez.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Bunica mea a mostenit de la parintii dansei un loc de casa.s-a ... vlad19722 vlad19722 Bunica mea a mostenit de la parintii dansei un loc de casa.S-a facut o foaie de dota la casatoria bunicii cu sotul.Aceasta foaie de dota este practic actul ... (vezi toată discuția)
Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor ... vlad19722 vlad19722 Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor rezervatar a vandut terenul intravilan ( construibil) al bunicii decedate ,cu chitanta de mana,la ... (vezi toată discuția)
Bunica mea care a decedat,a avut : foaie dota cu un teren intravilan ... vlad19722 vlad19722 Bunica mea care a decedat,a avut : foaie dota cu un teren intravilan (construibil) ,adica era proprietara unui teren intravilan.Din pacate documentul este ... (vezi toată discuția)