avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunica mea a mostenit de la parintii dansei un loc de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunica mea a mostenit de la parintii dansei un loc de casa.S-a ...

Bunica mea a mostenit de la parintii dansei un loc de casa.S-a facut o foaie de dota la casatoria bunicii cu sotul.Aceasta foaie de dota este practic actul de proprietate al bunicii din care rezulta ca era proprietara locului de casa.Bunica a decedat de ceva vreme.
Din pacate,acest document: Foaie de dota a fost deteriorat ( a fost patat cu cerneala) ,dar totusi se pot citi cu greutate informatiile scrise.Cum pot sa obtin un duplicat dupa foaia de dota sau un nou act de proprietate cu locul de casa ( teren intravilan)? Cei din primaria unde este locul de casa,au zis ca documentul nu este valabil...... si au mai spus ca a ars arhiva din judetul respectiv. Am verificat perioada din 1990 -2023 si nu a ars arhiva judetului de care tine terenul intravilan din comuna respectiva.
Primaria comunei de care tine terenul intravilan al bunicii nu colaboreaza cu mine.

Alte discuții în legătură

Bunica a mostenit un teren intravilan ( construibil) de la mama ... vlad19722 vlad19722 Bunica a mostenit un teren intravilan ( construibil) de la mama dansei din 1946.Dupa anul 1993 cand s-au facut retrocedarile,bunica nu a putut intra in posesia ... (vezi toată discuția)
Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor ... vlad19722 vlad19722 Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor rezervatar a vandut terenul intravilan la care am si eu dreptul? Titlul de proprietate a fost ... (vezi toată discuția)
Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor ... vlad19722 vlad19722 Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor rezervatar a vandut terenul intravilan ( construibil) al bunicii decedate ,cu chitanta de mana,la ... (vezi toată discuția)