avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara. As vrea sa știu dacă se plătește ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara. As vrea sa știu dacă se plătește concediul medical ...

Concediu medical boala contagioasa
Bună seara.
As vrea sa știu dacă se plătește concediul medical pentru un angajat care acum a terminat facultatea si e angajat de 2 luni,concediu medical pentru boala contagioasa. Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2023
Iici, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu medical MG2010 MG2010 Buna ziua! Am dreptul la concediu medical platit in cazul in care sunt in prima luna de la angajare( cm perioada determinata), iar in ultimele 12 luni nu am ... (vezi toată discuția)
Concediul medical platit sau neplatit? ContSters346744 ContSters346744 Buna ziua, Am lucrat la o companie multinationala care a plecat din Romania. Cu data de 10 septembrie 2014 au fost incheiate relatiile de munca cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Concediu medical, posibil abuz din partea angajatorului alexlipo88 alexlipo88 Buna, In urma unei imbolnaviri(gripa) m-am prezentat la medicul de familie care mi-a prescris concediu medical 5 zile.Am sunat la serviciu sa anunt imediat, ... (vezi toată discuția)