avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua!
Am dreptul la concediu medical platit in cazul in care sunt in prima luna de la angajare( cm perioada determinata), iar in ultimele 12 luni nu am mai fost angajat, respectiv nu am cotizat la cass? (boala contagioasa) Este vorba de varicela.
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
MG2010, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 19:45, 26 Octombrie 2010
Daca concediul medical e urgenta medico chirurgicala, aveti dreptul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii medicale laszloecaterina laszloecaterina UN SALARIAT ANGAJAT LA 05.05.2016 S-A IMBOLNAVIT .DACA NU A MAI LUCRAT IN ALTA PARTE I SE POATE PLATI CONCEDIULMEDICAL? NU ARE BAZA DE CALCUL DE 6 LUNI. (vezi toată discuția)
Plata concediului medical Rebbeca Rebbeca Am si eu o nelamurire privind plata concediului medical.Am inteles din ce am citit pe internet ca trebuie sa fi lucrat o luna ca sa ti se acorde concediu.eu am ... (vezi toată discuția)
Concediu medical iuliana2707 iuliana2707 Buna seara! Ma numesc iuliana, sunt studenta(ultimul an de master) m-am angajat recent de 2 saptamani, spatamana acesta am avut o operatie de apendicita. Asi ... (vezi toată discuția)