avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere camera
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere camera

Am declarat sediul social la un SRL la domiciliu, (o casa de locuit cu 3 camere, numai ca nu locuiesc acolo efectiv) si vreau sa inchiriez 1 camera pe 1 an cu contract de inchiriere la un student care aplica la programul guvernamental studentinvest 2023. Ce acte am nevoie? multumesc
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Spatiu sediu social ong Praipan Praipan Buna ziua! As vrea sa ma lamuresc daca sediul social al unui ONG se poate stabili intr-un spatiu comercial in a carei jumatate de suprafata se gaseste deja ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu sediu social Conrad Conrad Buna ziua, As dori sa infiintez un srl insa am nevoie de un spatiu care sa fie sediu social . Acum vine intrebarea: Eu in momentul in care inchiriez spatiul ... (vezi toată discuția)
Proceduri sediu social la apartament Diana9817 Diana9817 Buna ziua! Dacă vreau sa închiriez un apartament cu 2 camere, una pentru locuit si una pentru a fi sediu social pentru un magazin online ce proceduri trebuie ... (vezi toată discuția)