avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stagiu de cotizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stagiu de cotizare

In situatia unui pensionar pentru limita de varsta care a avut un nr de peste 15 ani in grupa I de munca stagiul complet de cotizare utilizat la determinarea puctajului mediu anual este de 15 sau 30 de ani raportat la dispozitiile H.g.1550/2004?
Cel mai recent răspuns: live_maz , utilizator 08:34, 11 Octombrie 2006
dupa parerea mea stagiul de cotizare reprezinta strict anii in care a cotizat nu si cei care se adauga datorita grupei. acestia din urma sunt necesari la vechime.
am gresit nitel. cica daca are varsta, stagiul de cotizare este de 22 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei actiune in instanta laurasuteu laurasuteu • Am gasit pe net urmatoare cerere: Subiect: Recalcularea pensiei - actiune in instanta Domnule ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensie fara buletin de calcul madalina2013 madalina2013 Prin Sentinta Civila nr. 6002 din 07.06.2013 a Tribunalul Bucuresti, Sectia A VIII A - Conflicte de Munca si Asigurari Sociale, ramasa definitiva ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei - actiune in instanta Popa Teapa Popa Teapa Domnule Preşedinte Subsemnatul………………….…,domiciliat ... (vezi toată discuția)