avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dacă am un plan urbanistic luat în tipul alaborari ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dacă am un plan urbanistic luat în tipul alaborari nouluiP.U.G ...

Dacă am un plan urbanistic luat în tipul alaborari nouluiP.U.G și nu am PUZ aprobat și autorizație de construire iar între timp a fost aprobat noul P.U.G acum care trebuie respectat. Certificatul de urbanism este pentru un iaz,in P.UG-l vechi nu nu era limită de distanța față de intravilanul comunei i cel nou da.

Alte discuții în legătură

Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)
Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)