avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua,daca învățătoarea are o problema ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua,daca învățătoarea are o problema personala cu mine ...

Buna ziua,daca învățătoarea are o problema personala cu mine are dreptul să mă blocheze pe grupul de WhatsApp al clasei?va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Maria9417 , utilizator 08:34, 28 Noiembrie 2023
Este grupul creat de dansa? Daca da, este treaba ei pe cine accepta in grup.
Mai sunt persoane care folosesc grupul pentru dengirare,acuzatii...nimic constructiv...
Eu am fost ștearsă preventiv că nu cumva să mă iau de educatoare pentru ca a permis altui adult sa îmi lovească copilul ....

vali m a scris:

Este grupul creat de dansa? Daca da, este treaba ei pe cine accepta in grup.
Mai sunt persoane care folosesc grupul pentru dengirare,acuzatii...nimic constructiv...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta intre copii la gradinita g alina g alina care este solutia legala de a rezolva urmatoarea problema; intr-o clasa cu 21 copii unul singur terorizeaza restul copiilor, ii bate, le vorbeste urat , ii ... (vezi toată discuția)
Scolile au obligatia sa informeze parintii asupra cazurilor de covid-19? IUBONI IUBONI Buna dimineata. Stie cineva sa-mi spuna daca scolile au obligatia sa informeze parintii despre situatia epidemiologica (legata de Covid-19 sau alte boli ... (vezi toată discuția)
Copil orfan marginalizat la scoala de catre invatatoare Lacd Lacd Buna ziua! Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)