avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Firma cenzorat In cadrul sedintei adunarii generale a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Firma cenzorat In cadrul sedintei adunarii generale a asociatiei ...

Firma cenzorat

In cadrul sedintei adunarii generale a asociatiei de proprietari a fost aleasa o firma digitala pentru cenzorat. S-a semnat contractul. Insa, dupa citirea cu atentie a procesului verbal, s-a constatat faptul ca, de fapt voturile au fost numarate gresit, sarindu-se de la 10 la 16, in cazul firmei castigatoare. Numerotarea era gresita, de fapt celalalt cenzor avea majoritatea voturilor.

Persoana care a propus firma face presiuni si ameninta cu solicitarea unui audit pe 3 ani, acuzand ca sunt miscari meschine pentru a stopa transparenta. Ignorand faptul ca de fapt nu este votul majoritatii. Si are pretentia ca acel contract sa ramana in vigoare. Persoana face parte din comitetul executiv nou ales.

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie de proprietari - bloc nou jojoblg jojoblg Buna ziua! Ne-am mutat de curand intr-un bloc nou. Recent s-a pus discutia infiintarii asociatiei de proprietari. Dezvoltatorul a \"contactat\" o firma externa ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de procese verbale florin555 florin555 Buna ziua, Am rugamintea daca imi poate spune cineva de unde se pot achizitiona un \"Registru unic de procese verbale\" ? Aveti un model pentru a putea ... (vezi toată discuția)
De câte ori pe an trebuie sa se intruneasca asociatia de proprietari ... gerhardt gerhardt de cite ori pe an trebuie sa se intruneasca Asociatia de proprietari ? si daca trebuie inregistrata in registrul Blocului ? (vezi toată discuția)