avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pot deduce TVA-ul si impozitul pe profit?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pot deduce TVA-ul si impozitul pe profit?

Buna ziua,
Imi pot deduce TVA-UL si impozitul pe profit la facturile emise catre o societate aflata in procedura de insolventa din anul 2011, procedura care încă nu s-a încheiat.
Daca da imi puteti spune va rog care este procedura?
Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie 2023
misu07, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxele si impozitele platite de o societate comerciala? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva cam care sunt toate taxele si impozitele la care sunt obligate societatile comerciale? (vezi toată discuția)
Deducere tva firma in faliment bissy_ralu bissy_ralu Buna ziua. In 2008 si 2009 o societate a emis facturi catre o alta societate, facturi care nu au fost achitate pana in prezent. In noiembrie 2009 societatea ... (vezi toată discuția)
Tva la facturi neincasate de la firme aflate in insolventa Anca T. Anca T. Exista posibilitatea recuperarii (sub o forma sau alta) TVA achitat deja pentru facturile emise dar neincasate de la firme aflate in insolventa sau ... (vezi toată discuția)