avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă in străinătate(UE) s-au efectut plangeri ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă in străinătate(UE) s-au efectut plangeri impotriva unor ...

Dacă in străinătate(UE) s-au efectut plangeri impotriva unor inculpați pentru anumite infracțiuni a căror acțiune penală se pune în mișcare din oficiu in România, iar aceștia își retrag plângerea, ce efect are pe teritoriu țării noastre?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 19:21, 14 Noiembrie 2023
Pe teritoriul țării noastre nu se mai pune în mișcare acțiunea penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impacarea dintre partea vatamata si faptuitor sau retragerea plangerii prealabile in conditiile noii legislatii penale vldstf vldstf impacarea sau retragerea plangerii prealabile este conditionata de dobandirea obligatorie a calitatii de suspect sau inculpat? din ce am citit se poate face in ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii penale sau impacarea partilor ? cezarad cezarad Am o intrebare. Intr-un dosar, o persoana a fost atacata de mai multi indivizi si batuta. Incadrarea juridica - loviri si alte violente, art. 193 NCP ;i ... (vezi toată discuția)
Controverse privind impacarea părților în procesul penal cezarad cezarad Am 2 întrebări legate de chestiune: 1. care este diferența între RETRAGEREA PLÂNGERII PREALABILE (art. 158 NCP) și ÎMPĂCAREA PĂRȚILOR (art. 159 NCP) ... (vezi toată discuția)