avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Datorie ca am lucrat ca sezonier în Belgia.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Datorie ca am lucrat ca sezonier în Belgia.

Bună ziua, am lucrat ca sezonier în Belgia, 5 luni în 2017, 6 în 2018 și 6 în 2019. În 2021 mi-a venit impozit pt nerezidenți pt anul 2017 și 2018, în jur de 1300 de euro. Atunci am plătit, m-am gândit ca cine știe ce va fi pe viitor, Zilele trecute am primit din nou un plic ca am datorie in valoare de 1390 de euro pt impozitul pe anul 2019 si trebuie sa o plătesc. Întrebarea mea este, ce se întâmplă dacă nu o mai plătesc? Ma poate găsi în România cu bunurile pe care le am? Din 2019 nu am mai fost deloc în Belgia.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Se merita sa ma judec cu serviciul fiscal orasenesc pentru o speta-am sanse sa castig?!?!?! dracushoru dracushoru Am o intreprindere individuala deschisa in anul 2012...care nu am declarat-o la timp in termenul legal de 15 zile. Pentru aceasta neglijenta am suportat ... (vezi toată discuția)
Despre legea 111/ 05.2018 privind taxele și impozitele Flory2018 Flory2018 Buna ziua. Sunt mama unui copil cu handicap grav . Certificatul este emis în decembrie 2017 .in ianuarie 2018 am depus cerere pt scutirea impozitului pe anul ... (vezi toată discuția)
Datorii în belgia Veronamona Veronamona Buna ziua am NEVOIE URGENT de ajutor … in anul 2019 am avut o firma pe numele meu in Belgia iar in anul 2022 am închis firma si aveam datoriilor la finanțe ... (vezi toată discuția)