avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Datorii în Belgia
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Datorii în Belgia

Buna ziua am NEVOIE URGENT de ajutor … in anul 2019 am avut o firma pe numele meu in Belgia iar in anul 2022 am închis firma si aveam datoriilor la finanțe impozitul pe Venit . Dacă datoria este in jur de 30.000 ce șanse am sa mai intru in Belgia pentru a ma angaja ? Cum procedez sa pot plăti in rate ? Mai pe scurt ce pot face pentru a ma angaja in Belgia si sa pot plăti si datoria in rate ? Mulțumesc anticipat va rog un răspuns … Sa spun mai clar firma a intrat in faliment
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Datorie ca am lucrat ca sezonier în belgia. CatalinP24 CatalinP24 Bună ziua, am lucrat ca sezonier în Belgia, 5 luni în 2017, 6 în 2018 și 6 în 2019. În 2021 mi-a venit impozit pt nerezidenți pt anul 2017 și 2018, ... (vezi toată discuția)
Societate cu probleme paul_ct paul_ct Buna seara. Vreau sa va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat in problema cu care ma confrunt. In urma cu un an am cumparat un srl de la o anumita persoana, ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla? Mara72 Mara72 Am sa incerc sa va explic pe scurt situatia in care se afla un bun prieten. Acest om are o firma de consultanta in management, este singur in firma, ... (vezi toată discuția)