avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadstru facut pe numele altcuiva desi noi avem Titlul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadstru facut pe numele altcuiva desi noi avem Titlul de proprietate

Bunica mea are trecut pe titlul de proprietate 20 ari, in tarlaua 91.1. Pe acea tarla erau 10 proprietari, fiecare cu cate aproximativ 20 ari, trecuti pe titlul de poprietate. Cand s-a facut cadastrarea gratuita de la stat, in loc de cei 10 proprietari, a fost trecut ca prorietar doar 1 singur om. Practic cineva a primit gratis cam 200 ari si noi nimic.
Am vorbit cu dl. care a facut cadastrulul si a spus ca sunt oricum mai multe greseli in general la toata cadastratea din sat, dar ca acum nu mai putem face nimic. Contestatiie s-au facut doar 2 luni dupa publicarea cadastrului. Acum practic si noi si acea persoana care a primit 200 ari degeaba, avem titlu de proprietate pe parcela 90.1, doar ca dansul are si cadastru.
Cum putem intra totusi in posesia pamantului?
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2023
mariiuca, utilizator

Alte discuții în legătură

Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - cadastru cretuvasile cretuvasile Enunt problema: se da un teren de aprox 3,5ha. Doresc sa intocmesc documentele de cadastru (carte funciara, intabulare) pentru acest teren. Inchei un contract ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI, am depus in ... (vezi toată discuția)